Promotie/Actie

Geniet van tal van acties en promoties.

Vraag je digitale klantenkaart bij je volgende bezoek aan de winkel in Grobbendonk, Troon 4 en volg op de voet thuis vanop jouw computer, Ipad, Iphone of smartphone, welke beloningen jij in de wacht kan slepen. Klanten die reeds in het bezit zijn van een digitale klantenkaart van Citylife of Quostumer, verkregen bij een andere handelaar, kunnen deze vanaf nu ook bij ons aanbieden in Grobbendonk. Deze 2 platformen zijn immers samengeslagen tot JOYN, u misschien al bekend van reclame op TV. 

Niet alleen punten sparen loont! Elke houder van een correct geregistreerde JOYN spaarkaart, wordt op de hoogte gehouden van speciale aanbiedingen, kortingscoupons, gratis producten of extra punten scoren enzo. Je bepaalt zelf of je deze promoties wil ontvangen of niet. In het laatste geval mis je misschien wel een aantal belangrijke aankondigingen zoals wijziging in openingsuren, nieuwe producten, open of gesloten op de betaalde feestdagen enzo. 

Superhandig en veilig betaalmiddel: Payconiq.

Informatie over dit betaalsysteem is online te vinden op de sites van de 2 grote banken die aan de wieg staan van dit systeem. Voor u is deze dienst gratis, u moet zelfs geen klant zijn bij deze 2 banken en voor ons, handelaars, is het een pak goedkoper dan de klassieke betaalterminals waarop we én dure abonnementskosten betalen alsook voor de aankoop of huur van de terminals moeten betalen. Bovendien zijn de kosten die per transactie door ons betaald moeten worden (voor u ook geheel gratis) eveneens een pak goedkoper dan bij de klassieke betaalkaartterminals. Help ons om deze kosten te drukken! Daar worden we samen beter van!