Gebak, groot en klein

Een zoet gebakje tussendoor, dat kan er altijd in en maakt het leven aangenaam. Bij Bakkerij Den Troon in Grobbendonk vindt u een uitgebreid assortiment individuele gebakjes of groter gebak, voor verschillende personen. Ook die zijn in eigen huis bereid, op ambachtelijke wijze, van verse grondstoffen van eerste keus: melk, boter, eieren, vers fruit, … Het assortiment verandert door het jaar, omdat we zo veel mogelijk gebruik maken van verse, seizoensgebonden producten.

Een prominente plaats geven we aan de klassiekers van hier: fruittaarten, rijst- en flantaarten, biscuit, carrévlaaien. Bij ons vindt u nog de vertrouwde smaak die u associeert met bereidingen uit grootmoeders keuken.

Daarnaast ontlenen we specialiteiten uit het buitenland: Sachertorte, Zwarte Woudtaart, …

Geeft u een feest en wilt u speciaal gebak voor die gelegenheid? Wij zijn u van dienst met eigen creaties die we na overleg helemaal aanpassen aan uw feest.

Helemaal in zijn onze fototaarten. Bedenk maar eens... uw baby op de taart bij een babyborrel, uw communicant in zijn of haar outfit op hun grote dag, bruid en bruidgeom toen én nu (bv. 25 jaar later)! Of heb je gewoon een grappig kiekje? Wij geven uw taart graag een héél persoonlijke toets.

Het hoeft niet alle dagen feest te zijn om eens lekker te genieten. Een eenvoudig maar welgesmaakt tussendoortje is onze mokka éclair. Surf ook even door naar onze promopagina en ontdek daar 1 van uw voordelen.