Donker Bruin - Vast

De volgende soorten voldoen meestal aan de smaak van de liefhebber van donker tot zwart brood waar je een stevige beet aan hebt.

Deze hebben overwegend een fijne structuur:

  • Roggebrood (klein en groot)
  • Paardenbrood (klein en groot)
  • Zemelenbrood (klein en groot)
  • Pave negrobrood (zwart brood)
  • Fjordbrood (vezel- en eiwitrijk maar koolhydraatarm zwart brood)
  • Toendrabrood

Tamelijk vast maar rijkelijk voorzien van graantjes:

  • Multigranenbrood (paddestoeltje)

Smakelijk!

<< Terug

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site